LiLi Spalatorie Covoare ConstantaLiLi Spalatorie Covoare Constanta

Spalatul covoarelor, igienizarea sau infrumusetarea lor, indepartarea petelor sau alergenilor, se poate obtine prin mai multe metode traditionale sau moderne, deseori printr-o combinatie a acestora. Majoritatea producatorilor de covoare accepta ca adevarata conceptia potrivit careia covoarele spalate des sunt mult mai placute vizual, mult mai igienice si chiar rezista mai mult in timp.

Un studiu al unei importante publicatii de profil (Sanitary Maintenance) vine in sprijinul unei alte conceptii si anume aceea ca se obtin rezultate mult mai bune prin spalarea cu apa decat prin spalarea chimica.

Alegerea unei solutii profesionale de spalare / curatare a covoarelor este extrem de importanta si va aduce beneficii mari atat din punct de vedere estetic cat si igienic, cel mai important lucru ramane totusi faptul ca nu trebuie s-o faceti dvs.

Lili Spalatorie Covoare va pune la dispozitie servicii profesionale de spalare covoare, asta insemnand ca tehnologia folosita de societatea noastra este pe baza de apa. Procedeul de spalare este unul bazat pe metode moderne prin care se obtine o spalare in profunzime a covoarelor, dar care are la baza un principiu destul de simplu si banal: fara apa nu-i spalare.

Utilajele moderne, de ultima gereratie, de la linia de spalare a covoarelor la modalitatile de clatire, limpezire si stoarcere, combinate cu eficienta detergentilor profesionali pentru covoare, obtin o spalare totala si completa a covoarelor dvs.

Unul din procesele cele mai importante, centrifugarea, este etapa cand are loc indepartarea totala a detergentilor si solutiilor de spalare printr-o limpezire suplimentara a covorului dvs. Avantajul suprem al centrifugarii covoarelor spalate este faptul ca reduce substantial timpul de uscare, centrifuga extragand mai mult de 90% din apa aflata in covorul spalat.

Un alt avantaj major al centrifugarii este faptul ca apa din covorul spalat fiind eliminata, exista un risc minim ca operatia de spalare sa duca la dobandirea vreunui miros nespecific pentru covorul procesat astfel (apa din covor este o piscina pentru bacterii, acestea fiind cauza principala a mirosurilor neplacute). O data limpezite si centrifugate, covoarele dvs. sunt transferate imediat in uscatorul special amenajat, inchis, dotat cu dezumidificatoare, ventilatie puternica si surse de caldura in anotimpul rece.

In mod normal nu – nici nu ies culorile din covor si nici nu intra la apa. Cum va inchipuiti deja si cum o stim si noi din experienta noastra de atatia ani, intotdeauna exista exceptii. Procesul de spalare al covoarelor foloseste apa si clar exista riscuri. Etapele de spalare sunt foarte rapide asa ca apa in mod normal nu are timp sa dizolve pigmentul din covoare, covoarele fiind clatite si centrifugate imediat dupa spalare. Detergentul folosit este unul special, care nu ataca tesatura si apa folosita este (bineinteles!) rece.

Cazurile in care au iesit culorile din covor au fost rare si aveau ca si cauza folosirea in prealabil a unor substante nepotrivite de spalare a covoarelor. In ceea ce priveste intrarea covoarelor la apa – exista un tip de covor care are un anumit tip de urzeala (din material tip bumbac) care la spalari repetate se strange / intra la apa. Stim sa va spunem dinainte si sa va anuntam daca sunt probleme speciale.

In mod normal, avem nevoie doar de 2 zile lucratoare pentru spalarea si uscarea covoarelor. La Lili Spalatorie Covoare procesul de uscare este unul ultrarapid, bazat pe tehnologie moderna si care are loc intr-un spatiu special amenajat, inchis, fara posibilitate de contaminare externa astfel ca vremea de afara nu ne influenteaza in aceasta privinta.

Exceptie fac situatiile cand covoarele sunt mai groase decat in mod normal sau atunci cand temperatura de afara scade sud -10 grade Celsius. In situatii de urgenta se poate chiar si mai repede de 48 ore.

LILI SPALATORIE CONSTANTA

Mai jos va prezentam raspunsurile celor mai frecvente intrebari adresate de catre clientii nostri. Pentru mai multe informatii ne puteti contacta.

Call Now Button