LiLi Spalatorie Covoare ConstantaLiLi Spalatorie Covoare Constanta

CAUTI O SPALATORIE DE COVOARE IN CONSTANTA ?

NOI SUNTEM SOLUTIA !

SPALATORIE COVOARE DE ORICE TIP

In ultimii ani au aparut foarte multe utilaje moderne si foarte multe solutii chimice de curatare, eficiente pentru covoare de diferite tipuri, precum si pentru mochete sau carpete. Fara batai de cap poti apela pentru curatarea, spalarea temeinica si in profunzime la serviciile de curatare LILI SPALATORIE COVOARE – CONSTANTA !

ETAPELE DE CURATARE:

  • Analiza covorului.
  • Desprafuirea covorului.
  • Spalarea covorului.
  • Clatirea covorului.
  • Stoarcere si uscarea covorului.
  • Aspirare si periere finala.

COLECTARE SI LIVRARE

LILI SPALATORIE COVOARE iti oferta acum servicii rapide de colectare covoarelor ce trebuiesc ridicate de la domiciliul sau adresa indicata de tine. Daca locatia ta este in Constanta sau imprejurime, facem tot posibilul sa ajungem la tine rapid.

livrare covor
uscare rapida

USCARE RAPIDA

De regula, avem nevoie doar de doua zile lucratoare pentru spalat si uscat covoare. Procesul de uscare este unul ultrarapid, bazat pe tehnologie moderna si care are loc intr-un spatiu special amenajat, inchis, fara posibilitate de contaminare externa, astfel ca vremea de afara nu ne influenteaza in aceasta privinta.

Uscarea covoarelor se face la temperatura si umiditate controlate. Deoarece prin procedeul de centrifugare apa se elimina in cantitate de 90%, uscarea covoarelor nu dureaza mai mult de 6-12 ore.

Exceptie fac situatiile cand covoarele sunt mai groase decat in mod normal sau atunci cand temperatura de afara scade sud -10 grade Celsius.

Call Now Button